Amit nyújtunk

foto

Több, mint 20 év szakmai tapasztalattal működtetjük immár ötödik éve Mesterkovács vállalkozásunkat. A 20 év minden tapasztalatát összeszedve az alábbi következtetéseket vontuk le és tekintjük kötelező érvényűnek magunkra nézve munkáink során: Hiszünk abban, hogy vállalkozásunknak maradéktalanul figyelembe kell vennie azokat a tényezőket, melyek önmagában sem elhanyagolhatóak, összességében pedig komolyan befolyásolják megrendelőink elégedettségét.

Mi nem csak garanciát adunk az általunk végzett munkákra, hanem felelősséget is vállalunk érte!
Az általunk készített kovácsoltvas illetve rozsdamentes díszítő és tartó elemek olyan magas minőségben készülnek, hogy azokra hosszú távú garanciát vállalunk.

Garanciát vállalunk!
Rozsdamentes anyagból készült termékek 20 év
Kovácsoltvas termékek fémszerkezetei 10 év
Zárak 1-3 év
Festés 2 év
Horganyzott vasszerkezet
(a fém felületet cink bevonattal vonjuk be a korrózió ellen)
20 év
Szinterezett vasszerkezet (a fémet elektrosztatikus porszórással kezeljük a korrózió ellen) 20 év

Rozsdamentes termékeink

Rozsdamentes korlátjainkat, előtetőinket, lépcsőinket azon megrendelőink számára ajánljuk, akik a modern trendek szerint szeretnék otthonukat, irodájukat szebbé tenni. A rozsdamentes termékeink legfőbb ismérvei: elegancia, időtálló szépség, modern formák.

Kovácsoltvas termékeink

Kovácsoltvas kerítéseinket, korlátjainkat, kapuinkat, előtetőinket, lépcsőinket azon megrendelőink számára ajánljuk, akik a tradicionális elegancia szerint szeretnék otthonukat, irodájukat szebbé tenni. A kovácsoltvas termékeink legfőbb ismérvei: tradicionális elegancia, minden kornak helytálló szépség, egyedi formák.

Mi úgy tartjuk lent az árat, hogy ezt nem sínyli meg a minőség!

Amennyiben Ön a magas minőség mellett pénztárcabarát árakat is szeretne, biztosíthatom: A legjobb helyen jár!

Gazdaságpolitikánk: vállalkozásunk a cégek működését kötelezően előíró eszközrendszerek maradéktalan betartásával, a kulcsfontosságú törvényi előírások szerint végzi a tevékenységét. Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk során munkánkra, tevékenységünkre még sem megrendelői, sem pedig hatósági panasz nem érkezett.

Technológia: Mi, a Mesterkovács Kft - nél töretlenül hiszünk abban, hogy a megrendelői elégedettséget kizárólag a szolgáltatásaink színvonalának folyamatos javításával érhetjük el. Annak érdekében, hogy a nagy számú megrendelésüknek mind mennyiségben, mind pedig minőségben meg tudjunk felelni, igyekszünk mindig a legkorszerűbb technológiával dolgozni. Ez saját érdekünk is, hiszen így rövidebb határidővel tudjuk vállalni a munkáinkat, valamint a megrendelőink is gyorsabban juthatnak hozzá a megrendelt kovácsoltvas termékekhez. 

Társadalom és kultúra: cégünk minden üzleti év elején felméri az árakkal kapcsolatos elvárásokat / lehetőségeket. Árainkat minden évben igyekszünk úgy meghatározni, hogy az megrendelőinknek megfeleljen és nekünk is lehetőséget biztosítson a korrekt, minőségi munkavégzésre.

Természeti környezet védelme: kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy tevékenységünkkel ne veszélyeztessük környezetünket. Munkáink során mindig ügyelünk arra, hogy rendezett módon adjuk át az elkészült kerítést vagy korlátot és mindig tisztaságot hagyunk magunk után. A megmaradt, számunkra már nem felhasználható anyagokat szelektíven tároljuk és kiemelt pártolói vagyunk a fémek újrahasznosításának.

Bízunk benne, hogy némi betekintést tudtunk biztosítani a vállalkozásunk életébe, filozófiájába és a legfontosabb célkitűzésekbe. Amennyiben Önnek a minőség a legfontosabb tényező, úgy biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja számításait.

Egyéni ajánlatainkért keressen minket telefonon! +36 (70) / 67 04 868

Vagy kérjen ajánlatot!
Ajánlatkérés