Amit nyújtunk

foto

Több, mint 20 év szakmai tapasztalattal működtetjük 5 éve Mesterkovács vállalkozásunkat. Rengeteg év minden tapasztalatát összeszedve az alábbi következtetéseket vontuk le és tekintjük kötelező érvényűnek magunkra nézve az összes munkánk során:Hiszünk abban, hogy vállalkozásunknak maradéktalanul figyelembe kell vennie azokat a tényezőket, melyek önmagában sem elhanyagolhatóak, összességében pedig komolyan befolyásolják megrendelőink elégedettségét.

Mi nem csak garanciát adunk az általunk végzett munkákra, hanem felelősséget is vállalunk érte!
Az általunk készített kovácsoltvas illetve rozsdamentes díszítő és tartó elemek olyan magas minőségben készülnek, hogy azokra kiemelkedő garanciát vállalunk.

Garanciát vállalunk!
Rozsdamentes anyagból készült termékek 20 év
Kovácsoltvas termékek fémszerkezetei 10 év
Zárak 1-3 év
Festés 2 év
Horganyzott vasszerkezet
(a fém felületet cink bevonattal vonjuk be a korrózió ellen)
20 év
Szinterezett vasszerkezet (a fémet elektrosztatikus porszórással kezeljük a korrózió ellen) 20 év

Rozsdamentes termékeink

Rozsdamentes korlátjainkat, előtetőinket, lépcsőinket azon megrendelőink számára ajánljuk, akik a modern trendek szerint szeretnék otthonukat, irodájukat szebbé tenni. A rozsdamentes termékeink legfőbb ismérvei: elegancia, időtálló szépség, modern formák.

Kovácsoltvas termékeink

Kovácsoltvas kerítéseinket, korlátjainkat, kapuinkat, előtetőinket, lépcsőinket azon megrendelőink számára ajánljuk, akik a tradicionális elegancia szerint szeretnék otthonukat, irodájukat szebbé tenni. A kovácsoltvas termékeink legfőbb ismérvei: tradicionális elegancia, minden kornak helytálló szépség, egyedi formák.

Mi ott csökkentjük az árat, ahol nem sérül a minőség!

Amennyiben Ön a magas minőség mellett a legjobb árakat szeretné, biztosíthatom, hogy megtalálta, amit keres.

Gazdaságpolitika: vállalkozásunk a cégek működősét kötelezően előíró eszközrendszereket maradéktalanul betartja, a kulcsfontosságú törvényi előírások szerint végzi a tevékenységét. Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk során munkánkra, tevékenységünkre még sem megrendelői, sem pedig hatósági panasz nem érkezett.

Technológia: mi a Mesterkovács Kft.-nél töretlenül hiszünk abban, hogy a megrendelői elégedettséget kizárólag a szolgáltatásaink színvonalának folyamatos javításával érhetjük el. Annak érdekében, hogy a nagyszámú megrendelésüknek mind mennyiségben, mind pedig minőségben meg tudjunk felelni, igyekszünk mindig a legkorszerűbb technológiával dolgozni. Ez saját érdekünk is, hiszen így rövidebb határidővel tudjuk vállalni a munkáinkat, valamint a megrendelőink is gyorsabban juthatnak hozzá a megrendelt rozsdamentes korláthoz vagy kovácsoltvas termékekhez. Egyúttal szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy ezekkel a sorokkal köszönjük meg minden kedves megrendelőnknek és leendő ügyfelünk bizalmát. A jövőben is igyekszünk mind termékeinkkel, mind pedig a szolgáltatásainkkal megfelelni a legszerteágazóbb egyedi igényeknek is.

Társdalom és kultúra: cégünk minden üzleti év elején felméri az árakkal kapcsolatos elvárásokat/lehetőségeket. Árainkat minden évben igyekszünk úgy meghatározni, hogy az a megrendelőinknek megfeleljen és nekünk is lehetőséget biztosítson a korrekt, minőségi munkavégzésre.

Természeti környezet védelme: kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy tevékenységünkkel ne veszélyeztessük a környezetünket. Munkáink során mindig ügyelünk arra, hogy rendezett módon adjuk át az elkészült kerítést vagy korlátot és mindig tisztaságot hagyjunk magunk után. A megmaradt, számunkra már nem felhasználható anyagokat szelektíven tároljuk és kiemelt pártolói vagyunk a fémek újrahasznosításának.

Bízunk benne, hogy megfelelő rálátást tudtunk biztosítani a vállalkozásunk működésére és a legfontosabb célkitűzéseinkre. Amennyiben Ön számára a minőség a legfontosabb tényező, úgy biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja a számítását.

Munkáinkra garanciát vállalunk!

Egyéni ajánlatainkért keressen minket telefonon, emailben vagy akár személyesen
Kapcsolat